Vegetariánská pánev

Ahoj,
dnes bych ráda něco přidala do food sekce. Nejsem vegetariánka ale tuto restovanou zeleninu na wok pánvi vážně miluji, proto jsem se rozhodla, že se s vámi o tuto dobrotu podělím.


 Co budu potřebovat?
1 lilek
cca. 12 žampiónů
hlívu ústřičnou (balení)
1 červenou papriku
1 žlutou papriku
1 zelenou papriku
2 cibule šalotky
500g cherry rajčátek
1 cuketu
olivový olej
balsamico olej
česnek
žampióny a hlíva ústřičná


Lilek a cuketu pokrájíme na plátky široké cca. 1 cm, posolíme a necháme vyskládané na prkénku. Tři barvy paprik použijeme pro barevnost, všechny pokrájíme na čtverečky. Žampióny nakrájíme na plátky a hlívu ústřičnou také. Rajčátka necháme celá. Šalotku pokrájím na malé kousky spolu s česnekem.
Uplakaná cuketa, alias reakce cukety a lilku na sůl.




Na wok pánev nejdříve naleji olivový olej a orestuji cuketu a lilek. Poté přisypu nakrájenou šalotku a česnek, osmahnu. Dále přidám hlívu a žampióny. V dalším kroku přisypu tříbarevné kapie (papriky). Můžeme jídlo obohatit i 2-3 snítky rozmarýnu. Přileji balsamico olej, promíchám a nechám 25 minut vydusit. Na závěr přidám cherry rajčátka. Dosolím, opepřím podle chuti.


Je to vážně moc dobrý (y).
Kiss,
B.

Komentáře

  1. Vegetariánská pánev je ta nejlepší pánev! Nedávno jsem si i kvůli nové stravě, protože přešel na vege i manžel, pořídila novou remosku , díky jednomu testu z internetu... Ptáte se proč? Protože zdravé jídlo je důležité!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mé oblíbené Renovality olejíčky - CO DOPORUČUJI?

Olejíčková mini review II.

Jak probíhá casting Elite Model Look?