Workshop sociálních sítí ACOS Academy!



Tuto sobotu 9.12.2017 jsem se se zúčastnila workshopu sociálních sítí s holkama z A Cup Of Style, který se konal v Elite Bloggers Hubu. Holky byly vážně super a workshopy jim jdou!

Jak to celé probíhalo?

Když jsem jela do Prahy, byla jsem lehce nervózní. Znáte to, v životě jsem v Hubu nebyla, absolutně jsem nevěděla, který z domů na uvedené adrese je ten správný a dojezdový čas na místo byl tip top. Naštěstí dům, ve kterém byt je, byl dobře označený, hned z auta jsem viděla na dveřích viset cedulku "Workshop - ACOS Academy." Zazvonila jsem na zvonek a holky mě hned odkázaly, do jakého patra jít. Lucka mě přivítala, odložila jsem si kabát a našla své místečko. Hub je velice útulný byt s nádherným výhledem! Pro lepší představu koukněte na vlogmas od holek z ACOS, je tu krátký sestřih workshopu KLIK.
Před začátkem workshopu jsme si vzali pití a přichystané jídlo.
Následovaly skoro dvě hodinky povídání o Instagramu a jak dosáhnout úspěchu. Zajímám se dost o sociální sítě a od holek získala spoustu nových informací. Kdykoliv jsme je mohli přerušit a zeptat se na cokoliv, co nás zajímá.
Poté následovala 10 minutová pauzička znovu na výborné jídlo a pití. Mohli jsme si projít Hub a nakouknout i do Olympus roomu, tam bych nejraději bydlela :D.
Další přednášku měli kluci z WeAre productions kteří dělají marketing různým podnikům jako je Zmrzlinář nebo síť restaurací Ambiente. S nimi jsme se pobavili o tom jak získat pozornost lidí, o zásadách správné marketingové kampaně atd.
Poté následovala 5 minutová přestávka. Nakonec jsme se s holkama z ACOS bavili o fotkách a instagramovém feedu.
Jsem ráda, že jsem se workshopu zúčastnila a mohla tak získat nové informace z prostředí, o které se hodně zajímám od profesionálek.

Uvažujete i vy, že byste se zúčastnili nějakého z jejich workshopů?
B.








Komentáře

  1. Casino Bonus Code 2021 - JTM Hub
    It also offers you a first deposit 대구광역 출장샵 bonus 구리 출장샵 up to $1,000. The bonus is 양주 출장안마 100% up to $1000, supports four different 익산 출장안마 deposit methods, and 광주광역 출장안마 is fully

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mé oblíbené Renovality olejíčky - CO DOPORUČUJI?

Olejíčková mini review II.

Jak probíhá casting Elite Model Look?